Rodzinna tradycja

Kiszenie kapusty oraz ogórków to nasza rodzinna tradycja. Receptura, której używamy, jest przekazywana z pokolenia na pokolenie - Charsznicka kapusta kiszona została wpisana na listę produktów tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Zobacz

2008 r.

Jan Micyk uzyskał tytuł Króla Kapusty nadawany corocznie podczas Charsznickich Dni Kapusty.

Zobacz

2013 r.

Nasza rodzinna firma sukcesywnie zwiększała możliwości produkcyjne, posiadając obecnie największy i najnowocześniejszy w Polsce zakład produkcji kiszonek oddany do użytku w 2013 r.

2018 r.

Zdecydowaliśmy się wprowadzić do oferty kiszonki ekologiczne. Oznacza to, że do ich produkcji wykorzystujemy surowce wytwarzane bez użycia środków chemicznych ani sztucznych nawozów.

Skontaktuj się z nami

Jesteś klientem i masz pytania dotyczące naszych produktów? Zadzwoń do nas lub napisz: