Od 2019 roku

Skupiamy się na przetwórstwie ekologicznym, jednocześnie kontynuując produkcję konwencjonalną. Dysponujemy najnowszym krajowym parkiem maszynowym do konfekcjonowania kiszonek.

w ciągu jednego sezonu

jesteśmy w stanie wyprodukować ponad 2 mln kg produktów kiszonych.

Ponad

1.2 mln

kilogramów kapusty kiszonej

Ponad

1 mln

kilogramów ogórków kiszonych

Produkujemy je w torebkach foliowych, workach typu doypack oraz w wiaderkach. Metoda kiszenia, która jest używana podczas produkcji jest unikalna i znana jedynie w Charsznicy.

Nasze produkty cechują się niepowtarzalnym smakiem i aromatem!

Warto również wspomnieć o właściwościach zdrowotnych cechujących przetwory kiszone. Zawierają one duże ilości witamin, które m. in. wspomagają funkcjonowanie jelit i pomagają w odchudzaniu.

Co nas wyróżnia?

Kapusta

Kapustę kisimy w silosach wykonanych z najwyższej jakości materiałów - włókna szklanego i żywicy. Materiały te posiadają atest spożywczy i nadają się do kontaktu z żywnością.

Ogórki

Ogórki kisimy w beczkach, dzięki czemu mamy pełną kontrolę nad recepturą, identyfikowalnością i smakiem - za sprawą najwyższej jakości beczek, ogórki zachowują idealną chrupkość.

Sól

Używana przez nas sól nie zawiera substancji zapobiegających zbrylaniu, ani żadnych innych chemicznych dodatków.

Skontaktuj się z nami

Jesteś klientem i masz pytania dotyczące naszych produktów? Zadzwoń do nas lub napisz: